Anunturi Gratuite Focsani
ANUNTURI GRATUITE DIN JUDETUL VRANCEA
Lista Forumurilor Pe Tematici
Anunturi Gratuite Focsani | Inregistrare | Login

POZE ANUNTURI GRATUITE FOCSANI

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
OnutzaGirl 24 ani
Femeie
24 ani
Galati
cauta Barbat
24 - 51 ani
Anunturi Gratuite Focsani / Vanzari / Atelierele ILBAH - Workshop ORIGAMI  
Autor
Mesaj Pagini: 1
ateliereleilbah
Membru nou

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 5
Origami este arta traditionala japoneza a impaturirii hartiei in modele de creaturi vii, obiecte neinsufletite sau forme decorative abstracte

De ce origami?
In primul rand, atat in cazul copiilor (poate mai ales in cazul lor), cat si in cel al adultilor, origami reprezinta o sursa de satisfactie interioara. Ai construit ceva din ceea ce parea aproape nimic. Tu, cu mainile tale.Pentru adulti, este in primul rand o buna modalitate de relaxare, ce poate avea chiar un efect terapeutic.
In plus, pe langa valoarea estetica, arta origami mai are, in viata cotidiana, si o valoare utilitara, in vestimentatie si decorarea interioarelor.
In cazul copiilor, origami are si mai multe avantaje: dezvolta creativitatea, abilitatea de a gandi, capacitatea de concentrare si rabdarea.
Nu in ultimul rand, origami inseamna zambete si bucurie. Daruieste un model facut de tine si cu siguranta vei insenina ziua cuiva. Poti sa ii faci o surpriza persoanei iubite, sa o impresionezi pe doamna invatatoare sau pur si simplu sa aduci zambetul pe buze unui calator din metrou.Atelierele ILBAH organizeaza workshop-uri de origami. Te asteptam! Va fi distractiv! 

350 RON


pus acum 11 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la